Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Tiktok oldalam melyik email...

Tiktok oldalam melyik email címhez van rendelve?

Figyelt kérdés
Újra telepítettem a telefont és honnan tudható meg?
2023. szept. 26. 07:05
 1/7 anonim ***** válasza:
Te adod meg a regisztrációkor, bármelyik lehet. Ha közösségi profillal regisztráltál be, akkor amelyik ahhoz tartozik.
2023. szept. 26. 07:34
 2/7 A kérdező kommentje:
De nem tudom mit adtam meg és nem enged be.
2023. szept. 26. 08:40
 3/7 anonim ***** válasza:
Itt nem fogja tudni megmondani senki, hogy mit adtál meg. Ha nem írtad fel a jelszókezelőben vagy egy biztonsági mentés listába, akkor marad az emlékezés. Más hozzáféréseidet is fejben tartod amikre már nem emlékszel? Mert akkor még rengeteg ilyen problémába fogsz ütközni, ahány helyre csak beregisztráltál.
2023. szept. 26. 08:43
 4/7 anonim ***** válasza:

Hát igen, nagy dilemma.

Más email címről tud a feleséged és másról a barátnőd.. ha összekevered..

2023. szept. 26. 09:15
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem kértem kiképzést élettanból, köszönjük a SEMMIT.
2023. szept. 26. 09:15
 6/7 anonim ***** válasza:
Próbáld végig őket, kérj minden email címedre jelszóemlékeztetőt, aztán amelyikkel regisztráltál arra elküldi. De az is lehet hogy email cím nélkül, telefonszámmal vagy facebookkal regisztráltál
2023. szept. 26. 09:55
 7/7 A kérdező kommentje:
Hát ez az!
2023. szept. 26. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!