Azt hol kell megnézni a Facebookon, hogy mi az én "számom"? És mi ennek a kódnak a neve? Van valamilyen sorszám, ami a profilomhoz van rendelve? Lentebb.
Figyelt kérdés
Ma regisztráltam a Facebookra. Nem vagyok jártas abban, hogy hogyan kell használni.
Mivel sok embernek ugyanaz a neve, ezért gondolom, hogy van valami egyéb megkülönböztetés, hogy hogyan lehet valakit egyszerűbben megtalálni.
Remélem, hogy valaki megérti, hogy mit akarok kérdezni... 😊😊😊🙂😉
És gondolom, hogy más alkalmazásokban is van hasonló, csak nem tudom, hogy mi ennek a funkciónak a neve.
2022. aug. 15. 08:46
1/3 anonim válasza:
Minden profilnak saját azonosítója van. URL-ben van
2/3 A kérdező kommentje:
Jó. Az URL-t mikor mutatja? Amikor belépek, azután, vagy a profilra kell kattintani és akkor látszik az az URL?
2022. aug. 15. 09:11
3/3 anonim válasza:
Megnyitod a saját profilod, majd fent kimásolod a linket.
De lehet készíteni saját azonosítót is, ami könnyebben megjegyezhető, és azután a facebook.com/azonosító címen is elérhető leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!