Mit lehet tenni ha 21 évesen elvesztettem minden hitemet?
nem találtam megfelelő kategóriát a kérdésemhez,ezért elnézést.
Na a lényeg az,hogy amióta végeztem sulival(2éve)egyszerűen nem találom a helyemet,pedig több munkahelyem is volt ez időszak alatt.hiányoznak a barátaim suliból,mindegyikük erre arra van,ez még nem is olyan vészes,de az itthoni légkör az szörnyű,csomó tartozásunk van,hitelek mert valamiből élni is kell,én nyáron dolgoztam fiatal korom ellenére nem nagyon találok éves állást,örülök ha szezonálisra felvesznek valahova,de ha lenne melóm azzal csak itthon tudnék segíteni,de én ugyan úgy rosszul érezném magam,hogy dolgozok dolgozok,de mi értelme?nem érzem jól magam a bőrömben,szorongok állandóan borús kedvem van itthon,pedig anyuék mindent megtesznek,hogy jobb legyen meg kimenjünk a gondokból,ráadásul tesóm szakított barátjával,sajnálom nagyon mert ő is végig dolgozz az életét egyetlen boldogsága volt a barátja,és akkor ezt is elveszi tőle a sors.Nagyon rossz ez az élet,változatnék rajta,de nem tudom hol kezdjem.keressek akármilyen munkát?menjek ki dolgozni külföldre,kezdjek új életet?nem tudom.:(
21/F
ennyire azért nem mehet rosszul a helyzet hogy egy ilyen kategóriát ne találtál volna
mivel az internet kategória tényleg nem a megfelelő..
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek
és te 21 évesen aggódsz? akkor mit csináljanak az idősebbek? és nem csak a 30-40 évesekre gondolok. ne aggódj majd a király megoldja jobb lesz hiszen megígérte.
csak győzzétek kivárni. azt hiszem hamarabb elzsibbad a lábunk ha addig kell majd egy lábol állnunk.
de semmi baj. olyan még nem volt hogy valahogy nem volt.
Az elsőnek igaza van. Nem csak te vagy így ebben az országban. A nagyobb része csak kínlódik, és nem jut előrébb. Nagyon keveseknek adatik meg, hogy a Hollywood családi filmek mintájára mézes-mázos környezetben élhetnek és sikeresek lehetnek.
Egyenlőre örülj annak, hogy együtt vagytok és egészségesek vagytok. Mert hidd el, ez a legfontosabb a többi csak mellékes és majd csak kialakul. Ha ez nincs, semmi sincs. Hidd el ezt egy olyan embernek, aki végigbetegeskedte az egész életét.
hát nem tudom,a legtöbb 21-22 éves ismerősöm mind dolgozik, boldog állandóan mosolyognak én meg olyan vagyok,mint egy 70 éves nem sajnáltatom magam,csak egyszerűen így érzek.
ugyan úgy telnek a napjaim,tök mindegy,hogy van e munkám ugyan úgy xarul érzem magam,ha lenne bnőm az lehet segíteni,de még abban sincs szerencsém,ebben a világban ismerkedni se lehet velük,mert egyből azt kérdezik hol laksz hova jártál suliba mit dolgozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!