Másnál se elérhető ez a YouTube videó?
Figyelt kérdés
https://www.youtube.com/watch?v=CSpFtzDRxtQ
Ez amúgy egy jó kis muzsika lenne, mivel ez egy a YouTube által automatikusan létrehozott albumborítós zeneszám (amik a YouTube Music-ban vannak főleg), ezért itt lenne a legjobb a hangminőség, de sajna nem tudom lejátszani egyszerűen sehogy... Még csak okot se ír sehol, hogy miért nem elérhető, csak annyit ír, hogy a videó nem elérhető. Valahogy biztosan le lehet játszani, mert van rajta majdnem 10 ezer megtekintés...
2023. szept. 21. 18:50
1/6 anonim válasza:
Régiókorlát lehet rajta, meg kell nézni különböző országok VPN szerverei mögül is.
2/6 anonim válasza:
Nálam sem megy, viszont olyannal már találkoztam, hogy Magyarországon nem ment, de a szülőföldömön, ami egy szomszédos ország, gond nélkül elindult.
3/6 anonim válasza:
A címre rákeresve kapott videókban nem ugyanez a zene van? Pl:
4/6 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=z3i528YP_9M
fent van többféle is, keress rá!
5/6 A kérdező kommentje:
Ugyanaz a zene van azokban a videókban, csak azért lenne jobb ez, mert amiket a YouTube generál albumborítóval, azok sokszor hallhatóan jobb hangminőséggel bírnak, mint a felhasználók által feltöltöttek, mert gyakran a forrás anyag is 128 kbps MP3, amit pluszban a újrakódol a YouTube (előtte még a videószerkesztő program is), az albumborítós számokat meg csak egyszer kódolja át, mert a kiadóktól van az eredeti hangfájl, amit konvertál, és sokszor még egy sima mobiltelefon hangszóróján is észrevehető a minőségbeli különbség. Még Brave bőngészőben TOR módban is próbáltam, de azzal se megy. Esetleg ha keresek egy VPN-t, akkor melyik országra keressek elsősorban?
2023. szept. 25. 16:39
6/6 anonim válasza:
Akkor vedd meg CD-n és grabbeld be magadnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!