Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Youtubera feltöltöttem egy...

Youtubera feltöltöttem egy videót, ami 4K HDR, azonban 3órája várom, hogy HD-ben elérhető legyen a Youtube-on. Ez miért tart ENNYIRE sokáig?

Figyelt kérdés
Elég gyors netem van pedig, 10 perces a videó.

2022. ápr. 14. 16:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem legutóbb egy sima 4K is valami 7-8 óra volt mire megjelent 4Kban. Gondolom ennyi a szabad kapacitás.. :D
2022. ápr. 14. 16:56
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Az SD felbontás élvez prioritást, mert az gyorsan kész és az a lényeg, hogy gyorsan elérhető legyen a videód. Mivel sokan töltenek fel, a kapacitás osztott. Amikor van szabad kapacitás, akkor dolgozik a nagyfelbontású videókkal. Egy több órás videónak akár napok is lehet, mire elérhető lesz a HD verziója, a 4K meg 4x annyi idő akár egy hét is lehet.
2022. ápr. 14. 17:02
 3/6 A kérdező kommentje:

Ez zsenialis.

Akkor vloggerek, youtuberek hogy toltenek fel "pikk pakk" Full HD vagy 4K videokat?

Nem hiszem, hogy egy hetet vagy akár 4-5napot várnának

2022. ápr. 14. 17:08
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván van fontossági sorrend, a partner csatornák prioritást élveznek.
2022. ápr. 14. 17:09
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Valszeg egy komoly követőtáboros csatornának tényleg prioritása van illetve ők sok anyagot eleve korábban töltenek fel és a megjelenítést időzítik későbbre.
2022. ápr. 14. 17:17
 6/6 anonim ***** válasza:

"Akkor vloggerek, youtuberek hogy toltenek fel "pikk pakk" Full HD vagy 4K videokat?"

ütemezett megjelenés. Feltölti privátként és eldolgozgat vele a youtube. Aztán amikor kész akkor nyilvánossá teszi, vagy eleve 1-2 napos megjelenési időt ad neki.

Te is csináld ezt, dolgozz előre!

A neted sebessége pedig csak a feltöltés idejére van hatással, semmi másra.

2022. ápr. 14. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!