Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért mondja hogy sz@r a Digi?

Miért mondja hogy sz@r a Digi?

Figyelt kérdés
Következő a helyzet: benne vagyok egy csomó Digis csoportba Facebookon és mindennhol azt olvasom hogy a Digi ilyen sz@r olyan sz@r nincs internet nincs kép stb. Nálunk kb 6-7 éve tökéletesen működik jelenleg etherneten 7-800 mb/s az internet sebesség a tv adás jó minőségű. Szóval kérdem én: miért szar más embereknél ha nekünk 6-7 éve semmi bajunk nem volt vele?
2023. szept. 17. 23:01
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Nekünk is sz@r
2023. szept. 17. 23:16
 2/8 anonim ***** válasza:
37%
Mert összekeverik a saját mókolt szar LAN-t a szolgáltatóval. Ha nincs internet egyből a szolgáltató a hibás. Érdekes én már voltam Tarr, T, UPC, Digi előfizető is, de soha egyikkel sem volt bajom, semelyik helyen… jelenleg is T van, lassan 3 éve, IPTV-vel, 2 gigabit optikai nettel, kb. 30 eszközzel jelenleg ha mindent beleszámolok és soha egy másodpercig nem volt gondom vele.
2023. szept. 18. 00:44
 3/8 Argloss ***** válasza:
49%

A válasz egyszerű, nem egységes a szolgáltatás színvonala.

Nincsen árverseny, nem fejlesztenek a szolgáltatók, így megeshet, hogy adott helyen több felhasználójuk van, mint amit normálisan ki tudnának szolgálni. Meg nyilván sokszor a felhasználók is bénáznak.

2023. szept. 18. 02:02
 4/8 anonim ***** válasza:
42%

Kedves kérdező, azért mert nálad jó, még másnál lehet probléma. Örülj amíg nem változik a helyzeted.

Nekem tavaly voltak problémáim, és rengeteg telefonálgatás árán sikerült elérni hogy rendbetegyék. Konkrétan triviális oka volt, túl magas jelszintet kapott az eszközöm. Évekkel ezelőtt pedig az ellenkezője fordult elő. Akkor hiába panaszkodtam többször, nem tettek semmit. Egszer az oszlopon szerelőt láttam mászni, leszaladtam, mondom mi a problémám. Ő meg azt, hogy más cégnek dolgozik, de ha végez akkor megnézi. Figyeltem az ablakból, szétszedett meg összerakott valamit, és utána minden jól működött pár évig.

2023. szept. 18. 02:52
 5/8 A kérdező kommentje:
2-es akkor miért váltottál digiről?
2023. szept. 18. 08:04
 6/8 anonim ***** válasza:
Mert elköltöztem és itt jelenleg csak Voda + T van, plusz a kis helyiek. Eddig csak akkor váltottam szolgáltatót, amikor költöztem.
2023. szept. 18. 09:16
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Túlterhelt a hálózat. Itt évekig semmi baj nem volt, amíg fel nem húztak 8 új házat és mindet be nem kötötték. Azóta random megszakad, van hogy a vezetékes telefon nem csörög ki, hanem azt mondja be hogy nem kapcsolható, mint amikor a mobil ki van kapcsolva, a tévé bár tökéletesen működik, de random piros lesz a LED a végberendezésen, ami eddig nem volt és valószínűleg valami hibát jelez, még ha nem is látom. Egyértelműen azóta csinálja hogy bekötötték az új házakat.
2023. szept. 18. 11:30
 8/8 SIDLER22 ***** válasza:

Nálam egy helyi szolgáltató van. Csak internetet fizetek náluk és abból is a legkisebbet (100/10). Soha nem volt velük a 4 év alatt problémám. Talán egyszer elment 4 órára a net valami karbantartás miatt és ennyi. Ezzel szemben tőlem egy kilóméterre a város másik részén, szüleim egy nagyobb csomagot fizetnek (talán 300/18). És az internet sebességük 280 és 140 között ugrál. Ezen kívül néha a pingjük is megemelkedik néha egy 140 ms-re.

Szóval eltérő szolgáltatást adnak akár utcai viszonylatban is.

2023. szept. 19. 20:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!