Mennyire biztonságos így tárolni a számítógépen levő képeket?
Arra gondoltam, hogy youtube-ra privát videóként feltöltöm őket, mint biztonsági másolat, egyetlen egy-két videón belül.
Png: 183760
Jpg: 254841
Bmp: 4190
Tiff: 220
Vagyis, hogyan lehetek biztos abban, hogy mások nem fognak hozzá férni, természetesen a privát videót csak én látom, de, eléggé rossz volna a képeket az interneten megtalálni csak úgy.
Képeket töltesz fel videóként? Ez mennyire elborult ötlet már.
Tedd őket be egy veracrypt konténerbe és mentsd el online is és offline is.
Úgy van. Ha a youtube képes megtartani őket, akkor már csak 1 napot kell várjak mire feltöltöm mindet.
Jó ötlet viszont amit írsz. A probléma már csak az, hogy pár száz gb-ról van szó. Offline igazából már van biztonsági mentés róla. Szóval, kipróbálom az ötletedet. Csak keresek egy felhő szolgáltatást, ami lehetőleg ingyenes.
Ment a zöld :).
Rendben, köszönöm a válaszokat.
A döntés, a következő:
Felhőszolgáltató, és youtube, vagyis, a lehető legbiztonságosabb.
"Én, szeretek alkotni."
Akarod mondani e-szemetet gyártani.
Hát, 7-es. Én nem tekintem őket annak, de, részben igazad van, mivel csak pixelek egymás mellett.
8-as. Dehogy is :D Majd teszek alá egy hangot, és akkor már zene lesz, 500Hz 5 órán át.
Köszönöm a válaszokat viszont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!