Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Zeepayen illetve World Remiten...

Zeepayen illetve World Remiten küldeni Ghánába pénzt mennyire biztonságos?

Figyelt kérdés
Van valakinek tapasztalata?Csevegős oldalon futottam bele ilyenbe, hogy ezt kérték tőlem. Lány, és. valódi személy kérte, mert kamerán láttam is őt. Sose találkoztunk, csak beszélgettünk, interpalson találtam. aztán meg google hangoutson beszéltünk. azt mondta, hogy korlátozott net van ott, és csak úgy tud videót nézni, ha van "air time"-ja, az adásidő magyarul?Nekem ez furcsa. Nem küldtem még semmit sem természetesen.

2022. máj. 22. 14:42
 1/2 anonim ***** válasza:
Képeslap mellé gémkapoccsal rögzített bankjegyeket küldj neki postaládába dobva.. :P
2022. máj. 22. 14:47
 2/2 anonim ***** válasza:

Semennyire.

Alaptézis, hogy ismeretleneknek - pláne, ha csak egy "csevegős oldalon futsz bele ilyenbe", pláne, hogy ghánai - nem küldünk pénzt. Még akkor se, ha "ezt kérték tőled". Hiába "valódi személynek" tartod, hiába ő "lány" (és gyanítom te "meg fiú" (na mizu, mizu, mizu ;) )). Aki egy nemzetközi ismerkedős oldalon pénzt kunyerál (szóval nem kötöttetek szerződést, sem Te, sem ő nem nyújtott szolgáltatást, nem hozott létre terméket), az eleve gyanús.

2022. máj. 22. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!