Mi a teendő, ha letiltotta a Facebook az oldalam?
Sminkes vagyok, néhány hónapja csináltam egy szakmai oldalt. 1300 követőm lett. Ki raktam egy fizetős hirdetést egy sminkről, célcsoportnak pedig 18-40 éves nőket adtam meg. Ezután jött az értesítés, hogy azzal, hogy csak nők a célcsoport megsértettem a közösségi alapelveket, mert hogy kirekesztő vagyok.
Nem is értem, akkor miért van rá lehetőség, hogy csak nőket válasszak ki?
Miért nem dönthetem el, hogy csak nőket akarok sminkelni vagy férfiakat is?
Azt meg sem említem, hogy hány kamu profilt, átverő, adathalász oldalt vagy nyílt erőszakos videót jelentettem korábban, amikre az volt az adminok válasza, hogy “nem találtunk semmi kifogásolhatót”. Én meg nőket akarok sminkeni és letiltanak.
Rányomtam, hogy nem értek egyet, felülvizsgálatot kértem. Van valami ötletetek mit lehet még tenni?
Ha meg tampont reklámoznál meg a menopauzáról értekeznél,vagy kismamablogot vezetnél, akkor is jelölni kéne a férfiakat?
Szerintem írj a facenek
Ők tévedtek mert hülyék!
Valami suttyó kezdő hülyegyerek lehetett aki tévesen felfüggesztett. Lehet tovább is lehetne ezt az egészet vinni kártérítésig is becsületsértésig is.
Valamit biztos lehetne csinálni, mert ez nagyon nem korrekt…
Engem érdekelne majd, hogy mi lett! Én is tartok tőle, hogy egyszer így járok. (18E követő)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!