A Gmail figyelmeztet, ha túl nagy fájlt, vagy egyszerre sok és összeadva "nagyméretű" fájlokat csatolok, és ezeket nem bírja elküldeni? Vagy csak szimplán nem érkezik meg a címzettnek?
Figyelt kérdés
Szóval elküldéskor ki kell derülnie, ha gond van?
Ismerősömnek küldtem hivatalos fájlokat és képeket is, de nem kapta még meg, pedig nekem ott az elküldöttben, és nem jelzett a gmail hibát.
Ezért kérdezem, hogy nekem nem szólt a gmail, hogy gáz van, vagy az imserősöm nem találja, esetleg az ő levelezője nem tudja fogadni?
2023. szept. 14. 10:59
1/5 anonim válasza:
Ha a te szervered limitjét éred el akkor gyorsan figyelmeztet, ha a másik félnél van a limit akkor lehet csak napok múlva..
Valahol 5MB körül vagy alatta vannak a limitek, ezért inkább csak kB fileokat érdemes csatolni, fileátvitelre meg ott a drive, ftp, torrent....
2/5 anonim válasza:
25 MiB fölötti csatolmány esetén kiírja, hogy Driva-ra tölti fel, és generál hozzá egy linket, ez kerül a levélbe. Így a másik oldalon sem lesz probléma a méretlimit, mert fájlok csatolása nem történik (vagy csak 25 megáig).
3/5 anonim válasza:
Ezt csak az Outlook vagy a Thunderbird is kiírja?
4/5 anonim válasza:
A webes felületen írja, máshol nem tudom.
5/5 anonim válasza:
#3 Thunderbird igen és fel is ajánlja az óriáslevél küldését, Outlook szerintem hülye hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!