Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » DNS kiszolgáló nem válaszol....

DNS kiszolgáló nem válaszol. Mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés
Kb. 2 hete minden nap olyan 4-szer 15 percre, de extrém esetekben akár egyhuzamban 10+ órára elmegy a net. A hibaelhárítás azt írja ki, hogy "a DNS kiszolgáló nem válaszol". Próbáltam public DNS-t, semmi változás. Írtam a Diginek, visszaírtak, hogy megcsinálták, működni fog. 1 napig jó volt, utána megint kezdődött. Mi lehet a probléma és mit tehetnék ellene?

2023. szept. 5. 12:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Routeren beírod másodlagos dns-nek a 8.8.8.8, hátha..
2023. szept. 5. 13:01
 2/3 A kérdező kommentje:
Próbáltam, nem változott semmi, de azért köszi.
2023. szept. 5. 13:03
 3/3 anonim ***** válasza:
Tegnap pont ugyanez a gond volt fél órára nálam. A 8.8.8.8 eleve be van írva másodlagos címnek, mert a Diginél gyakran volt DNS probléma, de nem segített, sőt a legtöbb nemzetközi szervert nem tudtam pingelni se (a 8.8.8.8-at pont igen, meg pár másikat). Úgyhogy szerintem a tegnapi eset a BIX-nél volt, ezért nem ment a DNS és csak azok a nemzetközi szerverek, akiknek a szolgáltatójával közvetlen kapcsolata van a te szolgáltatódnak.
2023. szept. 5. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!