A youtuben már nem lehet reklámokat blokkolni? ma reggel írta ki hogy nem engedélyezett a használata, ez milyen hatással lesz az a Brave vagy Unblockra?
Ma reggelre ki írta hogy nem engedélyezi a reklámblokkoló használatát..
Adblockom van, eddig kiválóan működöt, semmi gond nem volt vele, ma reggelre írta ki.
Tudom, lesznek kommentek "olcsó János vagyok, jobb prémium, ebből él az oldal" satöbbi.
Ez vajon hatással lesz a Bravera vagy más blokkolókra , Unblockra?
Várjak még amíg frissül az adblock, vagy jobb az Unblockra? vagy tényleg a prémium.?
Ez a macska-egér harc mindig is volt, már a YouTube előtt is.
Tegye fel a pracliját aki lopta az analóg kábel tv-t.
Sok kezet látok! 🤣
Ki csinált szűrőt a gonosz fizetős HBO-hoz? (biztosan senki) 😂
Ma már marginális aki tudja lopni ezeket.
A YouTube (Google) is egy profit termelő cég (meg érdemli-nem érdemi) kár vitatkozni.
Mindig a profitot akarják növelni, ezért csinál valaki céget.
A YouTube kész 100%-os a piaci lefedettsége, nincs hova növekedni aki akarja eléri (már ahol nincs letiltva). Csak úgy tudnak további profitot kisajtolni, ha minél több a fizető néző.
És sokan fognak behódolni ennek vagy nézik a reklámokat, vagy fizetnek, nekik nagyjából mindegy.
Ügyeskedés szerintem mindig lesz.
16# Majd az uBlock Origin sem fog működni sokáig, Adguard sem működik már..
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__1..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!