Foxpost feladott csomagot reggel óta nem visznek el automatából, ez normális? (most este van)
Figyelt kérdés
2022. okt. 27. 20:24
1/7 anonim válasza:
Ha feltöltés/ürítés után tették bele a csomagot akkor csak másnap veszik ki az automatából. Ez az időpont változó automatánként.
2/7 anonim válasza:
igen, akár normális is lehet
Gondolom azóta már történt valami
3/7 A kérdező kommentje:
Naivan azt feltételeztem, hogy este is megfordulnak arra. Köszönöm a válaszokat.
2022. okt. 28. 08:15
4/7 anonim válasza:
Minden automatánál meg van adva, hogy a nap melyik órájában töltik/űrítik. A Foxpost oldalán fent van.
5/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hol adták fel.
2022. okt. 28. 18:47
6/7 anonim válasza:
A Foxpost e-mailben folyamatosan értesíti a címzettet, hogy éppen hol jár a küldeménye. Az első értesítést már akkor kiküldi, ha a csomag még nem is került a "kezükbe", de már megtörtént a feladási folyamat regisztrálása.
7/7 A kérdező kommentje:
Este elvitték szerencsére, már meg is kaptam.
#6 Kaptam leveleket, köszönöm.
2022. okt. 29. 18:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!