Vaterán átverhetnek?
Figyelt kérdés
Venni akarok telefont. Megtehetik hogy kifizetem előreutalással és pl a telefon nem tudja azt ami le van írva a leírásban? (pl kínai klónt küldenek).2010. okt. 16. 16:38
1/6 anonim válasza:
én múltkor láttam itt egy olyan kérdést, amibe azt írta le a fickó, hogy vett vaterán egy telefont és a kijelzője nem működött.. szóval nemtudom mennyire megbízható a vatera ebből a szempontból..
2/6 A kérdező kommentje:
Hát ehhez oda van írva hogy bontatlan csomagolásban meg 2év garancia is van hozzá.
2010. okt. 16. 16:50
3/6 anonim válasza:
és még azt is oda írhatná hogy küldmellé egy plazma puskát is ajándékba.. ne utalj előre mindenhol felvan tüntetve meg kell érteni és akkor nem lesz átbaszás a dologból ilyen egyszerű... a meg nagyon kell akkor old meg h találkozzatok személyesen kiprobalod v menj el a helyi vegyesbe.. mer kb már mindenhol kapsz telefont azt a 4-5 ezret meg megéri h biztos ne verjenek át
4/6 anonim válasza:
Erre találták ki az abaqoos pénztárcát.Te oda utalod a lóvét, de ő csak akkor fér hozzá mikor te elégedett vagy a termékkel és engedélyt adsz a továbbutalásra. Egyébként,törekedj a személyes átvételre,inkább vedd meg néhány ezerrel drágábban, de a közeledben legyen a bolt. A gari miatt is jobb,mert van aki,csak a saját boltjába, vállalja a garanciát. És még egy, bármit veszel, keress rá a kuglival, mert sok cuccot drágábban kapsz meg,mintha webáruházból rendeled meg. Sokan nagyon el vannak szállva a vaterán, de a nagyobb baj hogy van aki meg is veszi tőlük. Akitől vásárolsz,annak nézd meg az értékeléseit, ha van is negatívja,akkor nézd meg kitől,és miért kapta. Ezek a dolgok sokat elárulnak.
5/6 anonim válasza:
1 aranyszabály van. SOSE UTALJ ELŐRE. Én csak a személyes átvételt preferálom. Ha nincs a körzetemben az a termék, amit keresek, akkor várok. Ugyanis személyes átvétel esetén nem vagy köteles fizetni, ha nem fele meg a termék a leírtaknak. Ha meg siettet az eladó, hogy nincs ideje, hogy kipróbáld, akkor is ott hagyod. Ésszel kell üzletelni.
6/6 anonim válasza:
Mindenütt átverhetnek.
De ha megnézed az eladó értékeléseit, az sok mindent elárul. Pl. ha több száz pozitív értékelése van (és negatív nincs, vagy csak 1-2), akkor nem valószínű, hogy egy néhány ezer forintos termékkel fog átverni.
Az, hogy "soha ne utalj előre" csak értékeléssel még nem rendelkező eladókra vonatkozik. Nekem pl. több mint ezer eladásom van, annak nagy része postán ment, és előre utalás után eddig mindig elküldtem a terméket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!