Hogyan jelentkezzek be email nélküli messenger fiókba?
Az email címem régen egy olyan Messenger profilhoz volt csatolva, amihez nem tartozott Facebook. Később készítettem magamnak egy facebook profilt, amihez megadtam azt az email címemet, amit annál a Messenger fióknál használtam, amihez nem volt Facebook csatolva.
Most 5 évvel később be szeretnék lépni a régi Messenger fiókomba, hogy üzeneteket olvasgassak. Régen működött az a módszer, hogy ha a facebook fiókomból kitöröltem az email címem, akkor újra hozzáfértem a régi Messengerhez. Ha ez most próbálom megcsinálni, akkor nem tudok belépni, mert az alkalmazás azt írja, hogy nincsen se email, se telefonszám csatolva ahhoz a Messenger fiókhoz.
A Facebook és a Messenger support is egy nagy adag szar, ilyen probléma nincsen felvázolva a segítségkérés menüpontban, és nem lehet őket se hívni, se üzenetet írni. Ez tényleg egy dollármilliárdokat érő vállalat 2023-ban?
Ha van bármi ötletetek, akkor azt szívesen fogadom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!