Facebookon a másik személynél is jelentkezik ez?
Észrevettem ha sokszor rámegyek egy másik személy profiljára, vagy a chatbe olvasom vissza amit régebben beszélgettünk akkor telefonon a messengerben itt felül a chatfejeknél az elejére kerül ha online van. Gondolom azért mert úgy érzékeli a facebook is hogy sokat beszélünk és azt teszi oda akikkel a legtöbbet kommunikálunk. Pedig nem beszélünk semmit csak mostanában sokszor rámentem a régi beszélgetésre, olvastam meg néha a profiljára.
Az a kérdésem hogy ez nálla is megtörténik? Az ő messengerében is odakerültem előre vagy nem?
Ilyen összefüggést én is érzékeltem, de szerintem tuti, hogy a másik félnél is csak akkor van így, ha ő is visszaolvasgatja a levelezést.
A többi meg furcsa Facebookon, jó pár ember van, akikkel rendszeresen beszélgetek, de nem nagyon kínálgatja a chaten, mást meg sűrűbben, pedig esetleg nem is beszéltünk soha messengeren.
Kérdező, szerintem felesleges ezen agyalni. Ha van beszélnivalód a szerelmeddel/kiszemelttel, beszélj vele, ha lezárt dolog, akkor meg ne sasold, mikor van fent, ne tipródj, hol mutathat téged a listáján, tök felesleges. Nem fog csak amiatt írni, mert lát az ajánlottak között. (Nem írtad, hogy ilyesmi lenne, de erősen ez a gyanúm.)
Az ilyen jellegű facebookos kérdések mögött szinte mindig egy pasi/csaj iránti vonzalom van a háttérben, szóval, nem volt nehéz dolgom:-) De közvetett (ismerősök említették) és személyes tapasztalatom is van róla. Összevesztem mondjuk adott pasival, megszakadt egy időre a kommunikáció, de többször visszaolvasgattam, elemeztem a vitát, a Facebook meg ezt „észrevette”, és nagyon elkezdte kínálni, jobban, mint amikor még tényleg chateltünk.
Sajnálom azért, hogy így nem lehetnek komolyabb reményeid:-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!