Youtubon a Sony Music Entertainment által letiltott videókat hogyan tudom valahogy megnézni?
Helló
Ha leirnád a megoldás kulcsát nagyon hálás lennék mert én is ezzel küszködök:S:S köszi előre :D
(XPben) Vezérlőpult/Internetbeállítások/Kapcsolatok/Helyi hálózati beállítások/Proxykiszolgáló
Proxykiszolgáltató használata helyi hálózaton -> kipipálod
Innentől attól függ mennyi van beírva a porthoz. Ha pl. 80 akkor ITT: [link] olyan számot keresel ami 80-ra végződik. Fontos azt is nézni, hogy olyan ország legyen odaírva amit lehetőleg a Sony Music (még...) nem tiltott le. Ja és "anonymous proxy" legyen, mert az ingyenes.
Ha megvan a jó szám akkor bemásolod (a ":80" nélkül!) a címhez. Kész. Ha jól csináltad innentől fogva lassul a neted, de máshonnan netezel! :) Ezen az oldalon le lehet ellenőrizni "hol vagy" : [link]
Remélem segítettem, bár elég fura, hogy kérdező válaszol a saját kérdésére :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!