Vodafone-os vagyok és van 15 gb mobilnettem mindent tök jól visz meg ilyenek de pl. A YouTube-ot nem tölti be vagy nem tudok e-mail fiókot váltani vagy a Google-ben a beállításokat se tölti be és hasonlók. Nektek is ezt csinálja?
Figyelt kérdés
2023. aug. 24. 01:48
11/16 anonim válasza:
Akkor viszont kétségtelenül a térerőddel van a gond és nem a készülékeddel (a készüléked egyébként bőven jobb az enyémnél (Huawei P8 Lite) és nekem nincs ilyen gondom, de nem is Vodafone-t használok, mert nincs itt térereje). Én is laktam falun (50-100 fős), ahol nem volt térerő, így hát el kellett menjek sétálni az ültetvények melletti utakra, csak úgy tudtam a Vodafone internetet használni. Rendkívül ritkán volt térerő ott is, ahol laktam, de "rendkívül ritkán". A Vodafone-nak van egy térerő térképe (rákereshetsz) és megnézheted a faludat. Más szolgáltatóknak is van "lefedettség térkép"e. Kérdezt rá a Vodafone-nál, hogy nem lehetne-e msgoldani, hogy a faluban is legyen térerő. Hátha megoldják.
12/16 A kérdező kommentje:
Megnéztem és jó a lefedettség szóval nem tudom mi a baj, de ma éjféltől reggel 6-ig fent voltam neztem youtube-ot és ma jó volt.
2023. aug. 25. 09:58
13/16 anonim válasza:
El kell térjek a kérdéstől: Ne cseréld meg a nappalt az éjszakával, mert nem tesz jót neked - saját tapasztalatból írom, sőt még most is korábban kellene aludnom, bár külső tényezők is közre működnek.
Akkor viszont jelezz a Vodafone-nak, hogy sokszor rossz a térerő. Bááár egy másik kérdésnél épp ma olvastam - és visszaemlékeztem, és valóban így van -, hogy a garantált fel-, és letöltési sebesség 0/0 MB. Azért jelezz nekik, hátha tesznek valamit.
14/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Valamelyik nap majd felhivom őket hogy miert van remélem egy ertelmest húzok ki aki nm csak annyit fog mondani hogy ő nm tudja miert van:D
2023. aug. 25. 12:11
15/16 A kérdező kommentje:
Meg remelem hogy nem kell bejarkalni majd személyesen mert akk inkabb hagyom, majd ha haza jövök megneznem azt a videot amit a buszon akartam
2023. aug. 25. 12:19
16/16 anonim válasza:
Szívesen.
Le is töltheted egyébként és akkor később megnézed. Buszon rázkódva tényleg nem jó nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!