Vodafone-os vagyok és van 15 gb mobilnettem mindent tök jól visz meg ilyenek de pl. A YouTube-ot nem tölti be vagy nem tudok e-mail fiókot váltani vagy a Google-ben a beállításokat se tölti be és hasonlók. Nektek is ezt csinálja?
Akkor nincs ötletem.
Legfeljebb az, hogy a megnövekedett forgalom miatt rendkívül lelassultak. De ezeket az oldalakat erre tervezték, tehát nem tudom.
Talán, ha újraindítod a készüléket...
De az is lehet, hogy elavult a készüléked. Nem tudom.
Kérdezd meg a Vodafone-t.
1-es és 3-as vagyok.
Még az jutott eszembe, hogy nem tiltottad-e le ezeket az oldalakat?
Illetve próbáld ki másnak az internetjével, hogy betöltődnek-e. Ha nem töltődnek be, akkor nem a szolgáltatóval van a gond.
Nagyon furcsa hibajelenség.
Mindenképpen kérdezd meg a Vodafone-t.
Aztán, ha megoldódott, akkor kérlek írd le, hogy mi volt a gond vagy hogyan oldódott meg, nagyon kíváncsi vagyok rá.
Még az jutott eszembe, hogy van-e esetleg másik SIM-kártyád, amin van internet? Vagy másét néhány percre kölcsön kéred és leteszteled, hogy más SIM-kártyával is gond van-e.
Illetve más internetjével is kipróbálnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!