Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Meg tudom azt valahogy oldani,...

Meg tudom azt valahogy oldani, hogy egy Facebook-os ismerősömnek a történeteit ne jelenítse meg nekem, de attól még az ismerősöm maradjon?

Figyelt kérdés
Az nem baj, ha ő esetleg látja az enyémeket, viszont én nem akarok tudni az övéről, de sajnos megjeleníti nekem ha gépről lépek be elég nagyban.. viszont törölni se akarom, de nem vagyok rá kíváncsi, hogy mit csinál, így meg kéretlenül is látom sajnos, még ha nem kattintok rá akkor is.
2023. aug. 23. 20:35
 1/9 anonim ***** válasza:
Azt hiszem van ilyen lehetőség, az egyik posztjánál megnyomod a három pöttyöt és ott van ilyen lehetőség, hogy xy követésének leállítása.
2023. szept. 28. 08:43
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi, már tárgytalan mert azóta letiltott :)
2023. szept. 28. 09:03
 3/9 anonim ***** válasza:
Hoppá! Sajnálom!
2023. szept. 28. 09:54
 4/9 A kérdező kommentje:
Semmi gond, úgyis csak egy liba volt, a barátnője miatt volt fontos, akit szeretek. Legalább ha legközelebb ilyen lesz, tudom hogy kell megoldani. :)
2023. szept. 28. 10:47
 5/9 anonim ***** válasza:
És tudja a barátnő, hogy szereted?
2023. szept. 28. 22:34
 6/9 A kérdező kommentje:
Tudja..
2023. okt. 2. 12:07
 7/9 anonim ***** válasza:
Akkor minden rendben! Sok boldogságot Nektek!
2023. okt. 2. 19:22
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de ez ennél sokkal, de sokkal bonyolultabb, ha érdekel, privátban leírom.
2023. okt. 2. 19:32
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha szeretnéd írd meg, hátha tudok segíteni, vagy esetleg könnyebb lesz Neked, ha kiírhatod magadból...
2023. okt. 2. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!