Facebookon hogy lehet, hogy van egy ismerősöm, akinek kiírja, hogy 5-en lájkolták a képét, de csak 3 embert jelenít meg, amikor rámegyek?
Figyelt kérdés
Elvileg akkor van 2 db felhasználó, aki tiltott engem vagy én tiltottam és ezért nem látom?2023. júl. 25. 17:31
1/5 anonim válasza:
Igen. Vagy te tiltottad le oket, vagy ok teged.
2/5 anonim válasza:
Sokszor saját magadnak sem mutatja mindet. Kijelzi, hogy 5 lájk, 7 komment. De mikor rámést, kimutat két embert és 4 kommentet. Hogy hová lesz a többi, az a facebook bughalmatainak rejtélye.
3/5 anonim válasza:
Nem lehet, hogy azért történik mert a lájkot/megosztást nyomó személy profilja privátra van állítva? Mert mintha úgy emlékeznék, hogy akkor nem jeleníti meg a nevedet a lájk vagy megosztások listán.
4/5 A kérdező kommentje:
3-as,
Én nem is tudtam, hogy létezik ilyen lehetőség. Hogy lehet privátra állítani?
2023. júl. 29. 19:25
5/5 anonim válasza:
Azt már én se tudom, hogy hogyan kell át állítani privátra. Évek óta nem voltam már facen. Csak nézz körbe talán valahol a beállításokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!