Milyen facebook fiókok vannak a legnagyobb veszélyben hogy ellopják?
Figyelt kérdés
Hihetetlen nagy divat most a fiók lopás. Még a kétlépcsős hitelesítést is megoldják valahogy. De gondolom valami alapján válogatnak a fiókok között. Például én ugye nem vagyok veszélyben ha nincsenek ismerőseim, az ilyen fiókot nem érdemes ellopni?2023. aug. 23. 14:54
1/5 anonim válasza:
Ismerősömnek elloptak egy par orara kiposztoltak valami nyeremeny jatekban, hogy nyert es mennyire boldog, utana meg visszaadtak neki :-D mondom ez megerte a faradalmat :-D
2/5 A kérdező kommentje:
Ilyen nekem is volt, Ncore belépőt hirdettem, pedig sosem tettem semmi ilyet. Észre sem vettem, nem találtam a nyomát sem csak a figyelmeztetéseim között, hogy vétettem az alapelvek ellen. De nem lopták el a fiókot. Fogalmam nincs ezt is hogy csinálhatták.
2023. aug. 23. 15:16
3/5 anonim válasza:
Nem válogatnak, minél több fiókot tudnak ellopni, nekik annál jobb. A kétfaktoros hitelesítést jellemzően olyan appokkal tudják kicselezni, amik képesek olvasni a bejövő sms-eket vagy az authenticator által megadott hitelesítéső kódot.
4/5 anonim válasza:
A másik lehetőség, hogy maga a laikus felhasználó adja meg az engedélyeket, mert fogalma sincs arról mit csinál, csak követi az utasításokat. Ebből a szempontból a funkcionális analfabéták, idősek és gyerekek nagyobb veszélyben vannak.
5/5 anonim válasza:
Elvileg, ha nem lépsz ki asztali gépen, úgymond nyitva hagyod az adott munkafolyamatot és annak bizonyos adataival, mivel "belépett" módban van, engedhet egy másik gépről belépni valakit, akiről így azt hiszi a rendszer, hogy te vagy még mindig.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!