A Musk féle "X" helyett milyen más hasonló platformra tudna majd a világ átállni?
Figyelt kérdés
Elegem van Musk hülyeségeiből, átnevezte a Twittert és valami ködös koncepció mentén fogja fejleszteni, valószínűleg eltüntetve belőle a lényeget, amiért kedveltem ezt a platformot.2023. aug. 15. 21:57
1/6 anonim válasza:
Facebook/meta csinál épp alternatívát, hogy működik-e már arról fogalmam sincs. Más, ilyen rövid szövegelős platform ami népszerű is nem tudom, hogy létezik-e, valószínűleg nem.
4/6 anonim válasza:
Mégis miféle "lényeg" tűnt el? Semmi. Max kisebb lett a cenzúra.
5/6 anonim válasza:
Csak bejelentkezve tudod olvasni, scraperek/proxyk sem működnek.
6/6 anonim válasza:
Ott a threads ami teljes Twitter koppintás a külseje, a tartalom meg ugye az instagramm. Nem értem minek nektek még egy új közösségi média, nekem már vagy 5 van a telefonomon és sokaknak ez sem elég. Full felesleges volt a threads is mert akinek van instája az úgy is a rendes appon lép be, akinek még volt Twittere és ki írta ott Musk érkezés után az meg úgyis marad mert nyilván nem a logó miatt van ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!