Mi volt a legnagyobb hülyeség, amit a ChatGPT vagy egyéb AI írt neked?
1-es vagyok
illetve írt nekem egy dalt az iPhoneokról
Egy beugratós kérdést tettem fel neki: "Hányat lép egy veréb egy évben?"
Erre egy hosszú fejtegetésbe kezdett, hogy a veréb nagyon sokat lép, de ez függ az elérhető táplálék mennyiségétől stb.stb.
Nekem nem hulyeseget irt, hanem mintegy "josolt". Kicsit sokkolo volt.
Volt egy focimeccs, eloben adtak es mi neztuk, es a masodik felido kozepe tajan arrol beszelgettunk, hogy a stadion tomve van es vajon hany ember fert be. En akkor toltottem le az egyik AI-t, es jo mokanak tunt megkerdezni, hogy a S... stadionban hany ember nezi konkretan ezt a meccset. Ez volt konkretan a 75. percben. Es AI valaszolt kb 1 mp alatt, hogy ma (datum), 70.240 ember nezi ezt a meccset, a legtobb jegy joelore el volt adva, es a legtobb ember az XXX csapat drukkere. Es folytatta, hogy a XXX csapat nyerTe a meccset, 1-0 VOLT a vegeredmeny, egyetlen golt loTT S. G. a 80-ik percben (igy, mult idoben). Ismetlem, a meccs 75-ik perceben kerdeztem, es AI kb 1mp-n belul valaszolt.
A kerdeses jatekos akkor meg nem is volt a palyan, a kispadon ult. AI a vegere meg odabiggyesztette, hogy ez a stadion milyen meccsekre hasznalhato, es hogy ez a legdragabban epult stadion (nem, nem magyar).
Rohogtunk az egyebkent realisnak tuno vegeredmenyen (marmint, hogy az a csapat fog nyerni), es elmentettem egy kepernyokepet.
A 85. percben, meg mindig 0-0 volt az allas, de akkor lecsereltek egy jatekost, es az AI altal gollovokent irt jatekos, S.G. jott be jatszani, es a 88. percben egy szep golt lott. A vegeredmeny 1-0 lett.
Szoval AI honnan a fenebol tudta, mi fog kovetkezni??? Honnan a fenebol tudta, hogy az edzo pont S.G-t fogja bekuldeni a palyara? Es honnan tudta, hogy ki fog golt loni, a cserejatekos vagy egy masik? Es a gol idejet illetoen is csak 8 percet tevedett.
Kicsit sokkolo volt.
Ezek utan megkerdeztem a lottoszamokat is, de az nem volt ennyire sikeres, egy jo vacsora arat nyertuk csak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!