A ChatGPT az itt feltett kérdések hány százalékát tudná megválaszolni?
Figyelt kérdés
A "Mi a kedvenc színed?" típusú vélemény kérdések és az olyan trollkodások, amire nem létezik helyes válasz, az nem számít.2023. ápr. 19. 10:54
1/5 anonim válasza:
70-80%
Ugye vélemény meg ilyesmi az nem megy neki. De legtöbb esetben, ahol információ kell, azokat meg tudná válaszolni. Persze az nem biztos, hogy megfelelne a kérdezőknek.
2/5 anonim válasza:
Mindegyiket. Mert mindenre ad valami választ.
De hogy a válasz helyes-e, vagy igaz-e, az már más kérdés.
Én azt vettem észre, hogy olyan ez a csetdzsípítí mint az Alekosz. Mindenre mond valami modoros baromságot amiben van egy kis igazság.
3/5 anonim válasza:
Szénné pontoznák, aztán törölné magát a vinyóról😂
4/5 anonim válasza:
A lepontozásokból látszik, hogy az emberek nem értik meg az írott szöveget. Hát ez van. Az emberiségnek kőbalta kell, nem AI.
5/5 anonim válasza:
Kb 60%. Vannak dolgok, amikre nem tudna egy AI egyértelmű választ adni. Az olyan kérdéseket, amiket netes kereséssel, utánanézéssel meg lehet válaszolni, azt a ChatGPT is meg tudná. Egy összetettebb problémára, pláne mondjuk a párkapcsolat, hobbi, zene, stb. kategóriából meg szerintem nem tudna érdemben választ adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!