Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Letiltott valaki instán,...

Letiltott valaki instán, ezért új email címmel csináltam egy új fiókat. De ezzel sem tudok rákeresni, tehát olyan, mintha ennél az újnál is le lennék tiltva. Ez hogy lehet? Van erre valami megoldás?

Figyelt kérdés
2023. aug. 8. 18:02
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
79%
Nem mintha érdekelne, de akkor írd le. Oldalak óta járatod a szádat, hogy mi ezt nem tudjuk, mi azt nem tudjuk, de konkrétumot még nem írtál le.
2023. aug. 8. 23:36
 22/29 A kérdező kommentje:
Ahogy te sem. És a többi sem. Csak előítéleteket tesztek. De tudod mit, leszarom. Én tudom, mi a helyhet, ti nem. Mehettek a ... Többet nem lépünk interakcióba.
2023. aug. 8. 23:42
 23/29 anonim ***** válasza:
65%
A helyzet az, hogy valaki megunta a pofádat és letiltott. A messzemenőkig egyetértek vele, megkerülni meg nem fogod. Szerencsére.
2023. aug. 8. 23:49
 24/29 anonim ***** válasza:
33%
Itt hogyan lehetne tiltani ?
2023. aug. 9. 10:20
 25/29 anonim ***** válasza:
45%
14. Ááá, imádom Vámpír Ágit!:D Meg amikor mondta a Csipkés Zolinak, hogy leszopol engemet!:D
2023. aug. 9. 10:40
 26/29 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Említettem is párszor, amikor előfordulnak itt "határesetek", félgyanús kérdések, hogy hasonló esetben én legalább megadnám a tiszteletet a potenciális válaszolóknak azzal, hogy valami háttérmagyarázatot, indoklást fűznék hozzá, nehogy félreértsék. Ez intelligencia kérdése szerintem.

Nem úgy, hogy "lezárt a telefon, mondjátok meg ezt és ezt"!

Azután csodálkozik az ember, hogy kap érte.

Milyen munka ez... Persze, írni akkor is lehet bármit, de legalább adja meg az esélyt.

Jó, esetedben amúgy is mindegy, a kéretlen zaklatókat különösen megveti mindenki.

2023. aug. 9. 10:53
 27/29 Szervizmérnök úr ***** válasza:

27. Jó vicc, egyelőre te nézted be a fejedbe:

"Gondolom mind a három kommentet ugyanaz az idióta írta."

Plusz, utána is még hány kommentben szóltak le téged, nem látsz? Vagy szerinted én írok itt mindent? Normális?

2023. aug. 10. 05:55
 28/29 anonim válasza:

Arra nem gondoltok, hogy nem csak zaklatójat toltank le? Engem például letilott egy sokezresbeauty oldal, akihez soha nem írtam semmit, nem zaklattam. Gondolom,.mert nem volt profil képem. Szerintem ez ìgy gáz, mindegy.

Ha nyilvános a profil vannak neten instagram viewerek, ott tudod nézni esetleg.

ápr. 25. 15:41
 29/29 Szervizmérnök úr ***** válasza:

28.

Ez nem "gondolás" kérdése.

Ha én feltennék valami kérdést, ami félreértésekre adhatna okot, azt igyekeznék már előre tisztázni, indokolni.

Ez egyszerűen csak intelligencia kérdése szerintem.

ápr. 25. 15:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!