Letiltott valaki instán, ezért új email címmel csináltam egy új fiókat. De ezzel sem tudok rákeresni, tehát olyan, mintha ennél az újnál is le lennék tiltva. Ez hogy lehet? Van erre valami megoldás?
Figyelt kérdés
2023. aug. 8. 18:02
11/29 anonim válasza:
Azért tiltott le, mert nem akarja, hogy elérd a profilját. Az Instagram garantálja, hogy ez ne is történhessen meg, hiszen másképp mi értelme lenne a tiltás funkciónak? Szóval fogadd el, hogy nem láthatod a tartalmait és kapcsolatba sem léphetsz az illetővel. Egyébként tiltott több profilt regisztrálni, szóval ezt duplán megszívtad, mert idővel az összes profilod kitiltásra fog kerülni és már nem tehetsz ellene semmit.
12/29 A kérdező kommentje:
A 11-es válaszolónak...
Sokat elárulsz magadról, amikor úgy alkotsz rólam véleményt, hogy azt sem tudod fiú vagyok-e vagy lány...
A kérdésemből nem lehetett megtudni a történet kontextusát, mégis mindenki úgy nyilatkozik, mintha én valami perverz zaklató lennék. Szomorú, hogy itt tartunk.
2023. aug. 8. 20:46
13/29 A kérdező kommentje:
Csak úgy árad a rosszindulat.😔
2023. aug. 8. 20:46
14/29 anonim válasza:
"Az én életemet ne záklássad, nekem nem kelesz. Mer záklától"- Vámpír Ági
15/29 anonim válasza:
Letiltott. Érdekel valakit a kontextus? Nem! Ennyi. Ha valaki nem megy ki eléd a házhoz, amikor csengetsz, akkor is számon kéred rajta és erőszakosan megpróbálják bejutni a lakásába? Ugye, hogy nem! Attól, hogy virtuálisan térben vagy, még vannak jogaid.
16/29 Szervizmérnök úr válasza:
Kár magyarázkodni, nagyon elszóltad magad sajnos:
"Gondolom mind a három kommentet ugyanaz az idióta írta."
Az én szememben ez diagnózis.
Több évtizednyi tapasztalatom offline és online egyaránt.
17/29 anonim válasza:
Csak azert újraregisztrálni egy friss profilt hogy valakit nézegethess vagy valakinek irogathass, aki már letiltott, az kényszeres. Vicc nélkül, menj el szakemberhez. Sokakat el fogsz még veszíteni a környezetedből mert így viselkedsz. Az első válaszoló voltam.
18/29 A kérdező kommentje:
Sokkoló ez a gyűlölet, hozzá nem értés, károgás, amit ezen az oldalon tapasztalok.
2023. aug. 8. 23:10
19/29 anonim válasza:
Aki itt nem ért dolgokat, az bizony te vagy kisfiam.
20/29 A kérdező kommentje:
Nem veszed észre, hogy magadat degradálod, amikor "kisfiamozol"? Azt se tudod, hogy fiú vagyok-e egyáltalán. Látszik, hogy mennyire előítéletes, egyszerű vagy. Biztos egy fiú zaklatót tiltott le egy csaj. Istenem, hova jutunk...
2023. aug. 8. 23:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!