Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebookon miért ír olyan lassan?

Facebookon miért ír olyan lassan?

Figyelt kérdés
Chaten írnék egy szöveget, és nem jelenik meg azonnal, van hogy fél perccel később mutatja, hogy mit írtam addig, de akadozva, lefagyva... Máshol nem csinál ilyent.
2023. júl. 30. 17:34
 1/7 Pelenkásfiú ***** válasza:
Kapcsold ki az adblockereket (beépített és extension) a Facebookon, aztán töltsd újra az oldalt és többet nem fog akadozni.
2023. júl. 30. 17:48
 2/7 anonim ***** válasza:
62%
mert a facebook egy erőforrás-zabáló bughalmaz. Sosem működik normálisan.
2023. júl. 30. 17:49
 3/7 A kérdező kommentje:
Hol a harmadik komment? Az AdBlock lassítja? Érdekes. Köszönöm szépen! Amúgy valóban egyre sz@rabb a Facebook.
2023. júl. 30. 18:13
 4/7 anonim ***** válasza:
Sokkal jobb az uBlock.
2023. júl. 30. 22:40
 5/7 anonim ***** válasza:
A géped van legyengülve/belassulva. Telepítsd újra az egész rendszert.
2023. júl. 31. 07:08
 6/7 A kérdező kommentje:
Az AdBlock kikapcsolása megoldotta. Ha gépem lenne lassú,akkor máshol is tapasztaltam volna, de csak az FB hisztizett egyedül.
2023. júl. 31. 09:02
 7/7 Pelenkásfiú ***** válasza:
#6 Szinte biztos voltam benne, hogy ez lesz, mert nekem is és ismerősöknek is ez okozta.. kb. 2 évvel ezelőtt. Ezek szerint azóta sem változott a helyzet. :D
2023. júl. 31. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!