Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha kipróbáltam a webes skype...

Ha kipróbáltam a webes skype -et, az nem jelenti , hogy elkezdenek emberek jelölgetni benne ugye? (ezer éve nem használom, az outlookba mentem rá az ikonjára és a webes verzióba jelentkezett be)

Figyelt kérdés
Sziasztok ha hülye kérdés bocsi, én nagyon sok éve nem skypeozok át szoktam a face mesengerre, most csak gondoltam megnézem mi az a skype ikon, nem gondoltam, hogy a komplett microsoft fiókkommal (profillal) be is jelentkezik. Ugye ez nem úgy múködik, hogy most akkor vadidegenek ott is jelölgetnek csak mert most beléptem (és aktiválta vagy a fene tudja, bár gondolom eddig is élt a profil) ? ÉN NEM SZERETNÉM HASZNÁLNI, csak megnéztem mi az azt hittem csak bejön egy bejelentkezős oldal. Kérném a kioktató választ mellőzni, tudom elég egyszerü a kérdésem de én nem értek hozzá, nagyon sok éve nem skypeozok már.
2023. júl. 26. 11:14
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem... De ha nem használod, akkor nem teljesen mindegy...?
2023. júl. 26. 11:16
 2/4 A kérdező kommentje:
Végülis de, de azért megkérdeztem, mert nem tudom, hogyan müködik, szerintem vagy 10 éve nem használom. Elvileg úgy van hogy csak az jelölhet aki tudja a személyes azonositómat ugye? (tehát ha megadom valakinek csak az jelölhet)
2023. júl. 26. 11:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Tíz évvel ezelőtt még jó is volt a Skype. Most már csak egy hulladék.
2023. júl. 28. 21:59
 4/4 A kérdező kommentje:
3 as nem is használom már sok éve ezért is nem tudtam azt amit kérddeztem
2023. júl. 29. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!