Mi a véleményetek arról, hogy a Twitterből X lesz?
Mindegy, milyen néven fut vmi, ha szr, úgyis otthagyják, ha jó, további híveket szereznek.
Tudják, hogy a mai népeknek, akiknek angol hárombetűs rövidítések, angol mozaikszavak teszik ki a mindennapjait, értelmes összefüggő beszédet alig képesek értelmezni, baromira mindegy, hogy egy fantáziátlan névvel, vagy betűcsoporttal több lesz-e a listáján.
Már azt sem tudom, lesz-e pl. a fácséból Meta, de számomra annyira a legalja, hogy pl. akárminek is keresztelhetnék magukat: ha csak a név változik, a hozzáállás és a cenzúrázás mértéke/iránya nem, akkor sem nyitok fiókot újra, ha fizetnének érte.
Idegesítő. Elon Musk a kultúrharc fő csataterévé tette a twittert és addig nem nyugszik amíg teljesen tönkre nem vágja az egészet.
Én kipróbáltam a Zukkenberg féle threadst Angliában élek, és az még ennél is rosszabb. Egy twitter kinézetbe csomagolt instagram. Annyi sok közösségi média van és igazából mindegyik egy kalap 💩
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!