Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Nem pofára esés ez a citromail...

Nem pofára esés ez a citromailnek?

Figyelt kérdés
A modernebb/népszerűbb email fiókokat használják leginkább az emberek így már eleve megcsappant a citromail felhasználók száma. Úgy értem nem olyan népszerű már. Most pedig kitalálták, hogy fizetőssé válik. Hosszútávon ez nem fogja csődbe vinni az üzemeltetőket? Mégis ki fizetne egy ilyen alap szolgáltatásért? Főleg ha a citromail-ről van szó. A legtöbben regelni fognak máshová... legalábbis szerintem. Ezt elvileg azért találták ki, mert így reklám mentesen használhatjuk a citromailt. Csak hogy amíg tele volt reklámmal folyamatosan kapták rá a pénzt, de ugyanezt a pénzt nem fogják megkapni a felhasználóktól. Kövezzetek meg, de szerintem ép elméjű ember nem fog ezért fizetni. Azért ez mégsem egy gmail.

2023. júl. 24. 00:54
 1/8 anonim ***** válasza:
60%
Ez van, bár ez már elég régi történet.
2023. júl. 24. 01:28
 2/8 A kérdező kommentje:
Tudom, de még aktuális.
2023. júl. 24. 01:35
 3/8 anonim ***** válasza:
43%
azt még használja bárki is?
2023. júl. 24. 02:31
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Azért azt vedd figyelembe, hogy az emberek többsége idióta! Egyáltalán nem biztos, hogy emiatt annyian elpártolnak a citromailtől.
2023. júl. 24. 08:08
 5/8 A kérdező kommentje:
Hát meglátjuk. Csak azért írtam mert a legtöbb ember már nem használ citromailt és így hogy fizetős is lett, most még kevesebben fogják.
2023. júl. 24. 10:00
 6/8 Gugu Gabor ***** válasza:
78%
Emlékeim szerint nemcannyiból áll a történet hogy citromail és fizetős lessz hanem kap eg, full új hátteret plussz szolgáltatásokat
2023. júl. 24. 10:23
 7/8 anonim ***** válasza:
38%

Nem lehet, hogy anno az "Elfogadom a szerződéses feltételeket." mögött egy olyan szerződés volt, ami nem tenné lehetővé a szolgáltatás megszüntetését/vagy csak nagyon perelhető módon?

A tulajnak viszont nyűg fenntartani, valószínűleg veszteséges is, be kéne zárni, de ha csak egy júzer is perre viszi, akkor jó eséllyel hülyére nyerné magát, sajtó felkapná, tömegével jönnének a perek, és még nagyobb bukó lenne kiszállni belőle?

Az viszont nem tilos, hogy fizetőssé tegye, és aki nem fizet, az repül, a végén a maradék három embernek, aki meg fizet érte, egy matuzsálem 286-oson elketyeg majd a levelezőszerver?

2023. júl. 24. 12:36
 8/8 A kérdező kommentje:
Hát én amondó vagyok, hogy ez a levelező rendszer 1-2 éven belül meg fog szűnni.
2023. júl. 24. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!