Be lehet állítani valahol, hogy ne szopasson a Gmail, ha más eszközről akarok belépni?
Ha egy darabig nem lépek be telefonról vagy tabletről, akkor utána nem is enged be. Azonosítani kellene magam, pl. másik e-mailfiókba küldött e-maillel, de hát oda se enged belépni, ugyanezen okból...
Aztán mikor itthon a gépről belépek, akkor még itt se enged dolgozni, hanem mindenféle kérdéseket tesz fel arról, hogy valami köcsög be akart lépni egy telefonról vagy tabletről...
Nem lehet ezt valahogy letiltani?
1
Miből gondolod, hogy én hisztiznék legjobban? Mire tudná használni bárki a fiókomat? Meg honnan a pcsából tudná meg egyáltalán a jelszavamat?
2
Volt már, hogy beléptem telefonról, de az egy hosszú folyamat eredménye volt. Csak otthon tudtam végigcsinálni, a telefon és a számítógép felváltva való használatával. És mikor telefonon kiléptem pár hétre, meg csináltam egy takarítást, utána megint nem tudtam belépni.
#3 "Mire tudná használni bárki a fiókomat?" Pl eltudja lopni a többi fiókodat, ha azokon van banki fiók csatlakoztatva, akkor vissza tud élni vele. A fiókkal is vissza tud élni, pl spam fiókká változtatják.
"Meg honnan a pcsából tudná meg egyáltalán a jelszavamat?"
Pl kikerül
"Volt már, hogy beléptem telefonról, de az egy hosszú folyamat eredménye volt. Csak otthon tudtam végigcsinálni, a telefon és a számítógép felváltva való használatával. És mikor telefonon kiléptem pár hétre, meg csináltam egy takarítást, utána megint nem tudtam belépni."
Teljesen másról beszéltem, de ne is zavarjon. Az pedig a te bajod, hogy kilépsz állandóan.
4
Hülyeségeket írsz.
Minek maradnék belépve a telefonon egy hónapig úgy, hogy nem használom? Akkora barom csak nem vagyok. Meg akkora se, hogy bármi pénzemhez hozzá lehessen férni a Gmailen keresztül.
6
Értsd már meg, hogy a fiókommal nem lehet hozzáférni egy doboz gyufa árához se. Összesen a számlaszámomhoz, hogy ha nagyon akar valaki, akkor oda befizethessen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!