Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Most akkor mi is szűnik meg?

Most akkor mi is szűnik meg?

Figyelt kérdés

[link]

Ezen a weblapon azt írják, hogy megszűnik a Google Albumarchívum, és arra késztetik az embereket, hogy mentsék le onnan a képeiket. Na, most én nekem ez nem igazán tiszta. Ennek ugye nincsen köze a Google Fotók-hoz? Oda vannak feltöltve a képeim, felhőtárhelyként használom. Nos, ugye akkor most a Google Fotók az nem szűnik meg, igaz? Vagy kell fosnom, hogy esetleg elvesznek oda feltöltött képeim?

2023. júl. 14. 10:49
 1/9 anonim ***** válasza:
38%

Hatszázas méretben már a címben benne van: "megszűnik az alig ismert szolgáltatás" - ami nyilván a Google Fotók lesz. A Google amúgy rendszeresen figyelmeztető e-maileket szokott küldeni a szolgáltatásaival kapcsolatban, aminek érintettje vagy. Még véletlenül sem fordul elő, hogy nem tudsz róla.

A kérdés többi részét végképp nem értem, a cikk pontosan meghatározza hogy mi fog megszűnni, és egyszer sem említik a Google Fotók vagy Photos kifejezést. Értőolvasásod katasztrofális.

Esetleg azt is kipróbálhattad volna, hogy rákeresel a "Google Album archívum" kifejezésre, megnyitod az első találatát, és már linkből és oldalból is kitűnik, hogy szintén nem a Google Photos-ról van szó.

2023. júl. 14. 10:58
 2/9 anonim ***** válasza:
82%
Már két hete megszünt. Tehát ha még eléred a képeidet, akkor nem is ezt használtad.
2023. júl. 14. 11:02
 3/9 A kérdező kommentje:
1-es: Köszönöm a végletekig lekezelő válaszodat, így tovább!
2023. júl. 14. 11:06
 4/9 anonim ***** válasza:
38%
Szívesen. Komolyan érdekelt, hogy ha a cikk egy szóban sem említi meg a Google Fotókat, akkor mi alapján merül fel benned hogy arról van szó. A lead utáni első mondat úgy kezdődik, hogy ha használtad a Google+ vagy Hangouts szolgáltatást, akkor azok rakták ide a képeket. Ha ez nem igaz rád, akkor eleve nem vagy érintettje a dolognak.
2023. júl. 14. 11:13
 5/9 anonim ***** válasza:
60%

Ezt a kötekedő bunkót hagyd figyelmen kívül. Szinte biztos, hogy valami sikertelen, emberileg nulla véglény, aki ezzel próbálja kompenzálni, hogy az élete egy nagy nulla.

Igen, "kedves" barátom, ez egy kérdező oldal, és eleve gyökérség azért bunkózni, mert valaki valamit nem tud. Még ha ténylegesen ő maga meg is állapíthatta volna, akkor is, ezt lehet ám élrtelmes módon is közölni. Az ilyenek miatt van már csak töredék annyi látogatója az oldalnak, mint 10-15 éve. Az ember előbb keresi fel egy hozzáértő ismerősét, mint hogy itt megkérdezze.

Nem mellékesen: attól, mert valami neked, vagy nekem egyértelmű, másnak korántsem biztosan. És inkább bizonyosodjon meg róla az ember kétszer, mint hogy elvesszenek az adatai.

Egyébként kérdező: ettől függetlenül mindig érdemes offline is tárolni legalább egy példányban a dolgaidat. Sőt, ami fontos, azt inkább kettőben.

2023. júl. 14. 11:20
 6/9 A kérdező kommentje:
5-ös: Nagyon szépen köszönöm! :)
2023. júl. 14. 11:49
 7/9 Szirty ***** válasza:
32%

"...akkor is, ezt lehet ám élrtelmes módon is közölni."

Valamiért nem éltél ezzel a lehetőséggel!

2023. júl. 14. 14:48
 8/9 anonim ***** válasza:
33%

#5: több lényegi információt kapott a kérdező, ami alapján egyedül is értelmezni tudta volna mit takar a cikk, 4-5 érvvel is meg lett erősítve, hogy nincs mitől tartania. Ehhez képest tőled csak durva személyeskedésekre futotta.

Egy hibát vétettem és ezt sajnálom: azt akartam írni, hogy "ami nyilván NEM a Google Fotók lesz", de a 'nem' szó kihagyása miatt az ellenkező értelmet kapta a mondat, és emiatt szarkasztikusnak tűnik a hangneme. Nem ez volt a célom.

Ezzel viszont nem áll arányban az, hogy te kapva az alkalmon bárkit is sikertelennek, nullának vagy véglénynek nevezel a fehér lovag szerepében. Az ilyenek miatt van már csak töredék annyi látogatója az oldalnak, mint 10-15 éve, akik a kérdésre nem válaszolnak, csak lesik az alkalmat, hogy mikor lehet végre jól beleállni valakibe.

2023. júl. 14. 15:21
 9/9 anonim ***** válasza:
Mindenki kapott egyébként róla emailt....
2023. júl. 14. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!