A honeygain mennyi ido alatt fizetett nektek?
Mert letoltottem es a hatterben futtatom mar vagy egyhete es csak 5,11 dollart ertem el es fogalmam sincs mikor fogom elerni a 20dollart aki mar csinalta a honeygaint az mennyi ido alatt erte el a 20dollart?
Illetve mennyit fizetett neki?
Elore is koszi a Valaszt!
Nem vagyok matematikus, de ha 1 hét alatt elérték a kifizetés 25%-át (negyedét), akkor a 100%-hoz négyszer ennyi idő kell még arányosan.
Az sem hihető, hogy 1 hónap alatt hozzád vágnak a semmiből 7 ezer forintot, csak mert futtatsz egy alkalmazást.
Én tavaly október körül kezdtem. Most járok 9169 pontnál és nem fut mindig, csak amikor be van kapcsolva a gépem. Nagyon lassan gyűlik, de ha sikerül meghívnod embereket, akkor már könnyebben jönnek a pontok. Én eddig nem hívtam meg senkit. 20000 pontnál fizet ki $20 -t, azaz kb. 7000 Ft-ot.
Hogy megéri -e azt mindenki döntse el magának. Na meg ha jól tudom ez elvileg attól is függ, hogy földrajzilag hol tartózkodsz. Van ahol alapból is gyorsabb, van ahol lassabb.
És tényleg fizetnek, ez nem kamu, csak hát nagyon lassan gyűlik...
Előző voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!