Ha benne voltam egy csoportban,ahova én is írtam,és letiltanak azért,mert nem engedtem,hogy ócsároljanak ,jogom van törölni a bejegyzéseimet? Azok nem az enyémek?De már letiltottak!Mit tegyek?Különben egy általános iskolai közösségi oldal volt.
Nagyon valószínű, hogy nem azért tiltottak le, mert nem hagytad magad ócsárolni, hanem mert olyan stílusban válaszoltál, ami nem megengedett a csoportban. A kettő NEM ugyanaz!!
Ezért már nyilvánvaló, hogy nem férsz hozzá a hozzászólásaidhoz, így azokon te magad nem tudsz módosítani és törölni sem tudod.
Írj a moderátor(ok)nak vagy a csoport tulajdonosainak, hogy legyen szíves ezt meg ezt a hozzászólásodat töröljék. Vagy esetleg a többiekét is.
Szívesen.
Az ember gyakran csak később - miután lecsengett benne a történés - látja, hogy hogyan is reagált. Persze az is lehet, hogy indulatból tiltottak le. Nem tudom, nem ismerem, hogy miket írtál.
Nem tudom, hogy melyik oldalról van szó. Adminisztrátor, csoport vezető, kapcsolat - ilyen és ehhez hasonló opciókat keress.
Lehet, hogy azért nem válaszoltak (még), mert hétvégén nem elérhetőek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!