Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Az Instagram fiókom profil...

Az Instagram fiókom profil oldalára lépve a következő mondat fogad: Sajnáljuk,ez az oldal nem érhető el. Mi történt vele?(Olyan mintha letiltottak volna, de mégsem mert minden más működik).

Figyelt kérdés

Minden mást meg tudok nyitni az Instán. Üzeneteket, mások képeit, profiljukat, csak épp az enyémnél írja ki.

Páromat megkértem,hogy lépjen be az oldalamra, és nézze meg,hogy nála működik-e. Mindent rendben talált,és behozza a profilomat is neki. Akkor nálam, mi lehet a baj? Tegnap még flottul működött, ma meg be is lassult,és ez a hiba is felmerült.Ez mitől van? És egyáltalán meg fog javulni?

2022. márc. 8. 12:09
 1/10 anonim ***** válasza:
32%

Szerinted erre a "társasági élet" kategóriában fognak válaszolni?

Ejnye...

2022. márc. 8. 12:15
 2/10 A kérdező kommentje:

Igen, ha úgy nézzük,az Instagram is egy társaság,egy közösség.

Ráadásul több kérdést is találtam ebben a kategóriához az instával kapcsolatban,így határozottan elutasítom, az Ejnye-bejnyét.

2022. márc. 8. 12:17
 3/10 anonim ***** válasza:
62%

Hát, ha gondolod...

itt határozottan elmondhatjuk, hogy ez nem szép dolog.

Ez így akkor rendben van?

(Csak szólok, hogy a te gépeden is lehet a probléma.)

2022. márc. 8. 12:25
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk a mobilodra nem ugrott kémrobot pl?
2022. márc. 8. 12:37
 5/10 A kérdező kommentje:
Csak asztaliról használom az Instát.
2022. márc. 8. 12:52
 6/10 anonim válasza:

Ha valakinek belinkeled az oldaladat, akkor latnák a bejegyzéseidet?

Ha igen, akkor hiba van a rendszerükbe, estére helyreall.

2022. márc. 8. 12:56
 7/10 A kérdező kommentje:
6/6 Ezt is kipróbáltuk,és igen, látják.
2022. márc. 8. 13:33
 8/10 anonim válasza:

Azóta rendbe jött egyébként?

Mert szerintem mostanában az Instagramnál elég sok kisebb-nagyobb rendszerhiba van, valószínűleg te is ennek lettél áldozata.

Például a párom instáját felfüggesztették, majd feloldották és most újra felfüggesztették gyakorlatilag a feloldás után 3 órával.... Teljesen logikátlan lépés lenne, ha ez szándékos. Magát a tiltást sem értjük, de így végképp abszurd a dolog.

2022. márc. 10. 18:40
 9/10 anonim válasza:

Sziasztok nekem is ezt írja ki este óta hogy Az oldal jelenleg nem érhető el

Ezt egy olyan műszaki hiba okozhatja elhárításán jelenleg is dolgozunk próbáld meg újra később fél napja ezt dobja be nekem az instagram be se tudok lépni a profilmoba meg a másik hogy Ezt csinálja ha wifihez van kapcsoldva a telefonom ha meg netten van akkor meg ezt írja ki -> kérjük várj egy pár percet mielőtt újra meg probálod ezt miért írja ki?

júl. 4. 15:53
 10/10 anonim válasza:
És be se tudok lépni? Jártatok ilyen cipőben vagy még nem?
júl. 4. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!