Telefonról megosztva laptopra a net. A Tv-re hogy tudom továbbítani?
Figyelt kérdés
Kábelnet lemondva. Miért nem tudom rávetíteni sem telefonról, sem laptopról a TV-re a megnézendő műsorokat?
Kell valami közénk? Avagy beállítási probléma? ( Nem talál eszközt)
Eddig működött!
Köszi.
2023. júl. 9. 04:52
1/2 anonim válasza:
Egy hálózaton kell lenniük. Ha saját routered volt akkor azt újra beüzemeled és bár net nem lesz rajta, de az eszközeid közti kommunikáció megmarad. Ha a szolgáltató eszközét használtad akkor ez nem játszik. A tévével felcsatlakozhatsz még a telefon hotspotjára, de az valószínűleg gyenge ahhoz, hogy FHD tartalmakat küldj gépről a tévére, akadozni fog.
2/2 A kérdező kommentje:
No ez nekem már kínai! Saját router, de csak a laptoppal tudom megosztani.
Elakadtam! Nem találja tv-t. Amúgy mi lenne gyenge? Bocsi de sÄgg hülye vagyok ehhez! De megpróbálom újra.
Köszi
2023. júl. 9. 10:59
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!