Valami karbantartás lehet, vagy gond a nettel?
Figyelt kérdés
Telekomosok vagyunk, kábeles modem, mai nap egész nap az történik hogy kb 10-15 percenként elmegy a net, nincs olyan 1-2 percig, majd visszaáll. értesítés nem jött smsben hogy zajlana valami. találtam az oldalukon ilyen listát hol várható, ott sem említik a városom mára2023. júl. 5. 17:03
1/8 anonim válasza:
A hibabejelentő vonalon mit mondtak?
2/8 A kérdező kommentje:
nem hívtam. délután 5 előtt volt még 2 alkalom amire felfigyeltem, akkor írtam ki, azóta jónak tűnik
2023. júl. 5. 17:27
3/8 A kérdező kommentje:
ez valami hihetetlen emberek, tegnapelőtt írtam ki, tegnap minden probléma nélkül működött, mára ismét szarakodott, kb. fél óránként egész nap, majd estére a tv-t visszaadták a népnek, a net semmi, most kaptuk vissza újra este 11-re. nem tudom mi zajlódhat itt
2023. júl. 7. 22:54
4/8 Blsht válasza:
Szia! Milyen technológíán vagytok réz kábelen, optikán, vagy koaxon? Ez meg könnyítené a segítség nyújtást. Másrészt wifin, vagy kábelen nézed hogy van e neted. Ez megint nem mindegy. Ha viszont így szakadozik, akkor mindenképpen hívd fel a 1414et, a hibabejelentés miatt. De ha nem akarsz beszélni Wandával, akkor a telekomos alkalmazásban, vagy a webes chat felületen is tudsz hibát bejelenteni.
5/8 anonim válasza:
Optikai kábel szakadásakor volt hasonló problémám.
6/8 A kérdező kommentje:
koax kábel, és kábeles csatlakozás géphez is. ma még egyszer jött csak elő a probléma reggel
2023. júl. 8. 11:12
7/8 anonim válasza:
Coax esetén jelszint problémára lehet gondolni elsősorban.
8/8 anonim válasza:
Ha bejelented, nagyon hamar kijönnek, nekem múltkor szakadozott, kijöttek, az optikai kábel sérült meg. Pick-pack kicserélték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!