Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Napok óta nem tudok belépni a...

Napok óta nem tudok belépni a citromail.hu oldalon. Karbantartást jelez. Létezik az, hogy napokig nem érhető el, vagy valami más oka lesz ennek? Ha igen, akkor mi?

Figyelt kérdés

2021. aug. 18. 03:42
 1/3 belapus ***** válasza:
48%
Az elmúlt napokban is és most is - néhány perce - sikeresen beléptem.
2021. aug. 18. 07:37
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Az a szolgáltatás - ami egyébként egy bő 10 éve még egész jó volt - ma már egyszerűen magára van hagyva. Oké, működik valamelyest... de nincs mögötte egy olyan csapat, akik bármikor készen állnának, ha valami probléma van. Ezért tart pl. egy karbantartás napokig.

Én azért megpróbálnék belépni privát módból, illetve más böngészőből is, hátha valami "süti" kavar csak be.

2021. aug. 18. 08:13
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Megpróbáltam más módon is belépni, de nem sikerült, csak egyszer, akkor viszont teljesen üres volt a levéltáram, csak egy üdvözlő szöveg várt, mintha most regisztráltam volna be, nem pedig 15 éve. Gyorsan írtam a megadott kapcsolati címre.

Ma próbáltam meg még egyszer, most sikerült (tehát 3 napig nem), a sok-sok levelem is előkerült ez idő alatt.

Azért elgondolkodtató és óvatosságra int...

2021. aug. 18. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!