Volt ma valami hiba/ karbantartási szünet a gmailnél?
Csak mert előző nap több embernek írtam, sokszor egy órán belül válaszolni szoktak. Arra gondoltam , hogy nap elején volt valami karbantartás esetleg; és vannak, akik azóta nem nézték. Volt nap elején valami szünet ma, amikor egy darabig nem volt elérhető a gmail-szolgáltatás?
Csak érdekelne; előre is köszi.
Nyugalom! Én is küldtem a barátomnak e-mailt, egy hét múlva kaptam csak választ!
Valószínű, hogy valami hiba van a rendszerben.
Én ma egész délelőtt e-maileztem, és nem tapasztaltam fennakadást. Nem lehet, hogy egyszerű véletlen, és nem értek rá azonnal válaszolni?
Persze, ettől még lehet karbantartás, hiszen nekik nem egy szerverük van, simán elképzelhető, hogy egy hiba vagy kiesés csak a felhasználók egy részét érinti, de gyanítom, hogy az online médiában lett volna róla cikk, ha tényleg valamilyen kiesés lett volna. Az ilyeneket mindig egyből felkapják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!