Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi annyira jó az instában,...

Mi annyira jó az instában, hogy a fiatalok már abban mérik az embert, hogy hány követője van?

Figyelt kérdés
Miért jó a napi cselekedeteinkről másokat - akár tök idegeneket is - tudatni egy röhejesen gagyi tőszavakkal operáló platformon? Ennnyire leépültek agyilag a fiatalok, hogy ez kell?

2023. júl. 4. 00:57
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Csak páran képesek megélni belőle és a tartalom se mindegy, vannak akik - sajnos - azért népszerűek, mert színvonaltalan tartalmat állítanak elő.
2023. júl. 4. 08:12
 12/22 anonim ***** válasza:
Ha arra van igény...
2023. júl. 4. 08:17
 13/22 anonim ***** válasza:

"Ha arra van igény..."

Akkor ez nagyon szomorú, ha ilyenre van igény, egyfajta színvonalat mutat.

Van Youtuber is - akit itt most nem reklámoznék - aki sok éve állít elő színvonaltalan tartalmat, most meg a fokozatos leépülését lehet figyelemmel kísérni videóiban.

Egyébként a közösségi oldalt használóknak csak a töredékének jönne be a megélhetést is biztosító tartalom-előállítás és nézettség. Valószínűleg a felhasználók létszámához nem is mérhető az arány, akiknél ez működne.

2023. júl. 4. 08:25
 14/22 Hintalow ***** válasza:
100%

Mert ennek a generációnak ez a fontos.

Nálam ugyanìgy kèrdezgettèk annó szüleim/nagyszüleim, hogy "mièrt ülök egyfolytában az előtt a vacak előtt ès nyomkodom?" a 90'èvek közepèn.

Nincs új a nap alatt 😀

2023. júl. 4. 09:14
 15/22 anonim ***** válasza:

"Nincs új a nap alatt"

De, sajnos, van.

Ha elmentél (nyaralni, vagy bárhova) a '90-es években, nem vihetted az asztali számítógépet, a környezettel foglalkoztál, a barátokkal és mindennel ami ott volt, manapság pedig viszik a kütyüt és a nyaralás minden pillanatát igyekeznek kommentálni. Egyfajta alternatív valóság, mintha a nézőknek bizonygatnák: ott vannak és mennyire jól érzik magukat, pedig a kütyüvel foglalkoznak, meg a videózással, dokumentálással, szelfizéssel.

2023. júl. 4. 09:29
 16/22 Hintalow ***** válasza:

Igen mi is kint csapattuk nyáron a nagymamámnál az erdőn mezőn.

ADDIG amìg a szomszèd srác ki nem sìrta, hogy a szülei elhozzák az asztali pc-t vácról a nagymuter kádárkockájába. Na onnantól nap nem èrte a bőrünket, csak a Red Alert ès a Knights & Merchants fènye 😁

Ahogy hozzáfèrtünk, rohadtul nem volt igènyünk a kintlètre.

Szóval már akkor is "magunkkal vittük" 😁

2023. júl. 4. 09:36
 17/22 anonim ***** válasza:
Értem, de ez szerintem az akkori generáció kis részénél volt megoldható, nem úgy mint most: a mellékhelyiségbe is telefonnal járnak, sőt, mindenhova, ha busszal egy megállót megy, már azt se bírja ki teló nélkül.
2023. júl. 4. 10:04
 18/22 anonim ***** válasza:
A mellékhelységen meg a buszra való váráson pont van értelme. Amúgy nevelési probléma, talán nem kéne 10-12 éveseknek telókat adni meg beregelni őket mindenhova?
2023. júl. 4. 12:05
 19/22 anonim válasza:

Szerintem sorban allasnal is ertelmetlen a telefon nyomkodas, kiszakít a jelenbol, a valosagbol. Persze pont ez a cel, de ez egyaltalan nem jo dolog. En direkt otthon hagytam mindig a telefonomat, hogy ne tudjam nyomkodni. Kepes voltam 3 orakat vegigulni a rendeloben telefon nelkul. Es tudom, hogy hihetetlen, de sokkal jobban voltam osszessegeben. A rengeteg tartalom a neten, az algoritmussal ugy van kitalalva, hogy az idot el tudd utni vele, na de milyen aron. Erdemes ezeknek reszletesen utana olvasni.

Mikor kulfoldre koltoztem, akkor kezdtem ujra cipelni magammal a telefont, mert itt kell GPS meg ez nem hazai terep, feltem telo nelkul. Hat erzem is minden szempontbol a hatasat, ugyhogy megint meg akarok szabadulni tole.

2023. júl. 4. 16:07
 20/22 anonim ***** válasza:

19

Nem kötelező social media-t használni, én pl. sakkozok a telómon, ha várnom kell valamire.

2023. júl. 4. 16:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!