Mikor érkezik meg Paypalra az OTP-ről átutalt pénz?
Figyelt kérdés
Otp netbankból utaltam pénzt a Paypalnak belföldi utalással. A pénzt le is vette, de még nem látom az összeget a Paypal számlámon. Mikkora fog megérkezni? Vagy vasárnap miatt ma már nem is fog?
Nem is értem, hogy miért utalsz rá pénzt. Ha hozzá kapcsolod a bankkártyádat automatikusan levonja a pénzt amikor fizetsz.
2023. júl. 2. 15:40
2/15 anonim válasza:
Ráadásul a paypal nem magyar. Biztos hogy belföldi utalással kellett volna intézned?
2023. júl. 2. 15:42
3/15 A kérdező kommentje:
Most csináltam életembe először ilyet szóval nem nagyon tudtam, hogy ilyen lehetőség is van. Belföldi utaláson kívűl hogy kellett volna?
2023. júl. 2. 15:45
4/15 anonim válasza:
"Nem akarlak bevinni a málnásba", ritkán használtam a paypalt de az biztos hogy soha nem utaltam rá pénzt. Gondolom mivel nem magyar nemzetközi utalással kéne.
Ezt találtam de nekem sem világos.
Revolutot használok minden fizetéshez, főleg ha külföldi a weblap.
Én már a kérdést sem értem. Mi az, hogy utaltál a PayPal számládra? A PayPal egy eszköz amivel úgy fizetsz, hogy a számládról vonja le a pénzt. PErsze ha össze vannak kötve.
2023. júl. 2. 16:04
7/15 anonim válasza:
én nagyon ritkán használom a paypalt inkább csak használtam.
A kérdést kapcsán beléptem a fiókomba, nem is találok olyan bankszámlaszámot amire utalni lehetne pénzt. Hozzá van társítva egy bankkártya és ha fizetek automatikusan levonja a bankkártyáról a pénzt.
2023. júl. 2. 16:08
8/15 anonim válasza:
LEHET rá banki átutalással is pénzt küldeni, lés igen, MAGYAR számlát fogsz kapni, amire kérik a pénzt.
KIZÁRÓLAG olyan számláról fogadják el az utalást, amit korábban hozzárendeltél a PayPal fiókhoz, illetve az instrukcióknak megfelelően töltötted ki az utalásnál a KÖZLEMÉNY rovatot.
Ha a fentiek egyike hiányzik, akkor bizony elbuktad a pénzed.
Ha minden rendben, akkor 2-3 MUNKANAP, mire megjelenik a pénz a számlán.
Ha tegnap utaltál, akkor legkésőbb szerdára lesz rajta.
2023. júl. 2. 16:36
9/15 anonim válasza:
Ha munkanap 24 órn belül szokott lenni mindössze annyi volt, hogy igazából 2 időpontban szokott mindig megjelenni. Éjjel egy és délelőtt 1 óra fele. Legalábbis mikor használtam anno mindig kb ekkor jelent meg.
2023. júl. 2. 16:42
10/15 anonim válasza:
Most már csak az nem világos: hogy ha hozzá van kapcsolva bankkártya, mikor fizetsz automatikusan levonja a kártyáról a pénzt. Miért jó előtte a paypal-ra felutalni?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!