Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Milyen Facebook csoportokban...

Milyen Facebook csoportokban vagytok benne? Csak én nem tudok kezdeni semmit egyikkel sem?

Figyelt kérdés

Sokszor hallottam már, hogy van aki mindent onnan intéz. Hát nem tudom én akármilyenhez csatlakozok nem hogy rossz de abszolút nem is a témába vágó posztokkal találkozok.

A társkeresőcsoportokat egy pár felhasználó uralja, akik javarészt blognak használják a felületet.

Az ilyen álláshirdetésesekben szokott lenni csalás, meg uzsora, a tényleges álláshirdetések elég szegényesek sokszor még az sincs leírva, hogy egyáltalán mi a munka.

Ami meg csak hobbi, ott is rendre csak a baromságok mennek pl.: történelem témakörbe szinte csak antiszemita, hungarista és "amit a történelem könyvekbe nem írtak bele de ez a szent igazság és én most megosztom veletek" típusú témák vannak.

2023. jún. 29. 12:50
 1/1 anonim ***** válasza:

Hobbira angol csoportokat javaslok. Benne vagyok egy hímzősben és egy festősben is, kizárólag tematikus posztok vannak. Illetve a magyar bullet journal club és a skincare junkie nevű csoport is elég kulturált szerintem. Vannak azért jók. Attól is függ, mennyire népszerű az adott hobbi, futós/kondizós csoportban találkoztam érdekes alakokkal...

Állásos csoportoknál érdemes tematikusan keresni a végzettségednek megfelelően. Programozói/biológia/pszichológus állásos csoportokat ismerek, ott sincs beöntve mindenféle szemét, csak értelmes hirdetések.

Nyilván az alja munkás, napi bejelentéses csoportban, a legtöbb főzős csoportban és társaiban összehordja a szemetet a szél általában, de ha ugrunk egy értelmi szinttel magasabbra, azért máshogy mennek a dolgok.

2023. jún. 29. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!