Facebookon apróhirdetésekre létrehozott csoportokban miért nem tudok apróhirdetést feladni?
Az összes adásvételi csoportban csak ezeket az opciókat látom, apróhirdetés formátumú posztot nem tudok létrehozni:
Mivel lehet gond?
Mert apróhirdetést nem így kell feladni. Előbb csatlakozz adok-veszek csoportokhoz, amikbe majd szeretnél hirdetést feladni.
Utána készítsd el a hirdetésedet a Marketplace-n ( [link] majd a hirdetés végén pipáld ki, hogy mely csoportokban akarod megosztani.
A hirdetést elrejtheted az ismerőseid elől, viszont akkor az adok-veszek csoportokban sem fogod tudni megosztani.
Ahhoz muszáj csoporttagnak lenni, hogy tudj hirdetést közzétenni azokban a csoportokban, ezért az az első lépés.
Utána viszont a következő lépés a hirdetés létrehozása.
Tag vagyok számtalan csoportban, legutóbb tavaly hirdettem biciklialkatrészt a megfelelő helyeken, miután marketplace-n feladtam, most viszont semelyik csoportban nem tudok hirdetni, mintha megszűnt volna számomra ez az opció és mint írtam, nem egyedi a probléma, egy barátom fiókja is így járt, de nem tudjuk milyen beállítás okozhatja, vagy szimplán egy hiba.
Így fest nálam a LEGO adásvételi csoport:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!