Hogy van pontosan a Google dátum operátora?
Ismerem a speciális keresést, ahol meg lehet határozni, hogy csak azokat a cikkeket listázza, amelyek mondjuk az elmúlt héten vagy az elmúlt hónapban íródtak. De ez elég kevés lehetőség, és gyorsabb, ha én magam írom be kézzel a kívánt operátorokat.
Van-e arra operátor, ha mondjuk a 2010 szeptember 5-től 2010 október 10-i tartományra vagyok kíváncsi, és hogy kell ezt az operátort használni? Már feltúrtam érte a Google-t de én nem találtam meg.
Ezt már olvastam, és ki is próbáltam, de fütyül a paraméterekre. Ha megadom a 'datarange:2009-10-10..2010-01-10' tartományt, minden szívfájldalom nélkül kilistázza a 2008 januári vagy márciusi találatokat is.
Azt olvastam, hogy előbb a normál dátumot át kell számítani valami Julián számba, és úgy betáplálni. De ez az átszámítás nehézkes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!