Tudod, ha belépsz a gmail-edbe, akkor utána a google meg minden a te neved alatt fog futni. Ez mire jó?
A Google tulajdonában lévő oldalakra nem kell pluszban regisztrálnod, hanem automatikusan hozzáférsz és belépést biztosít a felhasználói fiók megléte.
A Gmail és a Youtube is a Google-é, meg még jó pár szolgáltatás, ezért ezek beléptetnek. Ezek a pozitív érvek, az első válaszolónál a negatív.
:) Igen az első a negatív a második a pozitív,de én is az első válaszoló érvelését osztom!
Egyrészről marketing tevékenységhez használják szerintem is,meg gondolom figyelik is az embereket.
Állítólag ezeknek a közértes pontkártyáknak is ez a lényege hogy figyeljék hogy mennyi pénzt költesz,mármint hogy kevesebbet-e mint a fizetésed,mert ha többet,akkor ugye honnan van plusz jövedelmed...
Ez az internet amennyire csodálatos dolog,az emberek annyira megtalálták a módját hogy hogyan lehet ezt is kihasználni és ellenünk fordítani...
Elfelejtettem mondani,hogy engem ebben az egészben az zavar hogy nem kínálja fel ezt a "mindenhová belépést" mint opciót,hanem magától csinálja,na ez undorító.
Ugyanúgy mint a gmailes "add meg a telefonszámod" dolog a a regisztrációnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!