Milyen módon tudná. megtalálni ezt a képet?
Volt a telefonomon letöltve egyebek mellett egy olyan kép, ahol Kharón, a révész szerepelt a Sztüx folyón, mellette a parton pedig egy görög hoplita állt.
Miközben áttöltöttük a képeket az én telefonomról a feleségem telefonjára, valahogy eltűnt. Sem az enyémen nincs (többszörösen végignéztem), sem a másik telefonon (szintén többszörösen végignéztem.
Google-ben már próbáltam mindenféle keresőszavakkal megtalálni ("Styx", "Rover Styx", "Ferryman", "The Ferryman", "Greek Underworld", "Charon", "Kharon", "Dead Greek", "Dead Hoplite", "Charon Hoplite", "Styx Hoplite", "Styx Greek", és ezeknek gyakorlatilag minden további lehetséges kombinációjával is), addig néztem, amíg el nem értem az "Úgy tűnik, véget ért a keresés." szövegig, próbáltam már a kidobott képeknél a "hasonló találatok" képekre is rámenni, próbáltam Pinterest-en és Shutterstock-on is mindenféle keresőszavakkal megtalálni ugyanígy, végiglapoztam a többezer kiadott képet, már megpróbáltam görög írással is rákeresni, próbáltam letöltési előzményekben is keresni a telefonomban, hátha, próbáltam a Galériában beírni, hogy "Styx", "Charon", de egyszerűen nem találom.
Mit próbálhatnék még?
Nem sajnos, de ehhez hasonló. A hoplitán sisak volt, és oldalnézetből ábrázolták.
Ezt a képet én is több alkalommal megtaláltam keresés közben, és próbáltam ebből a képből is a hasonló képekre továbbkattintani, hátha úgy kiadja, mégsem jártam sikerrel.
De köszönöm, hogy időt szántál a segítségre.
Megtaláltam a képet, de csak egy videó indexképeként, és google képkeresővel sem találtam meg máshol. Ebben esetleg kérhetem valaki segítségét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!