Mit szoktál anotalkon csinálni?
Figyelt kérdés
Miért szoktál feljárni oda? Csak beszélgetni, ismerkedni vagy valami más?2023. jún. 23. 18:12
1/3 anonim válasza:
igazából csak beszélgetni, meg a barátaimmal jókat nevetünk miközben anotalkon beszélgetünk valakivel. esetleg a hülye válaszain nevetünk. szóval csak ennyi, néha mikor az ember unatkozik, egész jó dolog.
3/3 Györffykee válasza:
Mindig csak beszélgetni de rengeteg az idióta, egyszer valaki konkrétan úgy köszönt be hogy "Szia, nagyon perverz 18-19 éves meleg fiút keresek". Ezek az emberek miatt nagyon hamar ki szoktam lépni, főleg hogy heteró vagyok, bár tegnap mikor felmentem az első ember akit bedobott egy tök jóarc srác volt de utánna egyből jött vagy 5-6 kanos tini, ha meg lánnyal akarsz beszélgetni akkor ne is próbálkozz mert soha sem fogsz találni, bár azért haverokkal vicces felmenni lányként és nézni hogy a kanok udvarolni próbálnak (no homo) 17/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!