Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Email címet meg lehet változta...

Email címet meg lehet változtatni úgy, hogy a @ előtti rész változzon?

Figyelt kérdés

Van egy régi fiókom, illetve nem tudom, hogy van-e, mert amikor megpróbáltam bejelentkezni azt írja nem talál ilyet.

Elképzelhető, hogy töröltem, de nem emlékszem sajnos. Elírás nem történt.

A kérdésem csupán annyi, hogy lehetséges-e egy meglévő gmail fiók címét megváltoztatni fiókon belül úgy, hogy mittomén 123@gmail.com helyett 456@gmail.com legyen?

Mert ha igen akkor az is elképzelhető, hogy megváltoztattam...

2023. jún. 23. 01:11
 1/6 anonim ***** válasza:
89%
Nem.
2023. jún. 23. 02:33
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem változtatható meg, valamint, ha már törölted, akkor ismételten ugyanazt a címet létre sem tudod hozni.

A már használatban lévő, de törölt címek nem generálhatóak újra.

2023. jún. 23. 03:53
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Oké, ha te magad vagy a mailszerver tulajdonosa, akkor kis mókolással meg lehet, de nyilvános szolgáltatásnál én még olyat nem láttam, ahol ezt engedték volna.

2023. jún. 23. 03:57
 4/6 A kérdező kommentje:
Tehát akkor ha be akarok jelentkezni és (elírás nélkül) beírom az email címet, de azt írja ki pirossal, hogy nem talál ilyet, akkor 100%, hogy töröltem?
2023. jún. 23. 07:47
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Egy másik e-mail címről küldj levelet arra a címedre, ha nem kézbesíthető, akkor 100% hogy törölted.

Van hogy a rendszerek azért mondják hogy nem található vagy azért nem fogalmaznak egyértelműen, hogy rosszindulatúaknak ne árulják el hogy létezik -e.

2023. jún. 23. 07:56
 6/6 anonim ***** válasza:
Olyat tudsz csinálni, hogy csinálsz egy új email-címet, és a régiről átirányítod az összes levelet az újra.
2023. jún. 23. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!