PDF-fel kapcsolatos kérdésem: Ha megnyitom a fájlt, akkor a tulajdonságokban van ilyen rész, hogy szerző és cím. Ezt nem tudom itt átírni, valahogy meg lehet változtatni?
Figyelt kérdés
Csak azért gond, mert rátöltöm az ebook olvasómra a fájlt, és a megadott fájlnév helyett ezeket az adatokat veszi, és ilyen hülyeségeket ír, hogy Kis Pista: X meg ilyenek. Szóval amiből nem tudom, hogy melyik könyv az. Van valami lehetőség ezt átírni, hogy itt is a valódi könyvszerző és könyvcím legyen? Köszi előre is, ha van valakinek valami jó ötlete.2012. dec. 19. 08:19
2/5 anonim válasza:
jobb klikk a fájlnéven > Tulajdonságok (legalsó)-ra klikk
ha írásvédett, megszünteted! ...Alkalmaz ...OK!
Összegzés fülre klikk, és begépeled, amit látni szeretnél,
...Alkalmaz ...OK!
3/5 A kérdező kommentje:
Nem írásvédett, és ha így nyitom meg, nem mutatja ezt. Ha Adobe readerrel nyitom meg, akkor Fájl->Tulajdonságok->Leírás, és ott nem tudom megváltoztatni. Erre nincs valami trükk?
2012. dec. 20. 18:38
4/5 anonim válasza:
5/5 anonim válasza:
Nem az Adobe Reader-el kell megnyitni, hanem az Adobe Acrobat-tal. Az való pdf szerkesztésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!